Waarom marquette?

Onze wortels liggen in Twente. Daar komen we vandaan en daar werken we ook het liefst. We houden van deze streek en van de nuchterheid van de mensen. Dat zijn we zelf namelijk ook. Hier staan we voor gewoon goed werk en een klasse begeleiding van begin tot eind.

Je kunt bij ons terecht voor zo'n beetje alles dat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Van uitbouw tot aanbouw, van nieuwbouwwoningen tot utiliteitswerken en van renovatie tot projectontwikkeling. We werken met een team geweldige vakmensen om ieder project tot in de puntjes op te leveren.

Snelgroeiend

Marquette Bouw is een van de snelstgroeiende bouwbedrijven uit de regio. Da's niet zomaar, dat komt doordat we onze zaken uitstekend op orde hebben. We willen dat de dingen goed geregeld zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor onze werknemers. Bij Marquette staan we voor vakwerk en daarom zorgen we er ook voor dat onze vakmensen kunnen werken met goed gereedschap.

Onze diensten

Het renoveren van een volledige woning, de uitbreiding van een magazijn of het neerzetten van een compleet bedrijfspand: met de ervaring en diversiteit van onze vakmensen kunnen we ieder project aan. 

Projectontwikkeling
Prefab
Nieuwbouw
Aan- en verbouw
Utiliteitsbouw

Verhalen waar je op kunt bouwen

We spraken met een paar van onze opdrachtgevers om te weten te komen hoe het is om met Marquette Bouw samen te werken. Lees hier de verhalen. 

Bekijk alle verhalen
Staat het plan al als een huis?

Of heb je vragen over hoe je je project aan wil pakken? Laat ons weten waar je mee zit, dan nemen wij contact met je op.

Marquette Groen

Bezig met de (ver)bouw van je huis? Maak het perfecte plaatje compleet. Marquette Groen helpt je met het ontwerpen en aanleggen van je ideale tuin. Neem gerust een kijkje.

Over Marquette Groen

Werken bij Marquette

Bij Marquette zijn we altijd op zoek naar goede timmermannen, werkvoorbereiders, uitvoerders… noem maar op. Hier vind je een overzicht van onze laatste vacatures, en ook voor open sollicitaties kun je gewoon bij ons terecht.

Bekijk onze vacatures